11 Mart 2013 Pazartesi

En Az Stres ile Evinizi Nasil Tasirsiniz


En Az Stres ile Evinizi Nasıl Taşırsınız?

 Ev taşımanın en kötü tarafı taşınma tarihinin belli olmayışı ve ertelemelerdir. Önceden sürecin planlamasının yapılması ve belli bir organizasyonun nasıl olacağının belli olması gerekmektedir. Belli bir planın olması sizi taşıma stresinden, hatalarından ve gereksiz maliyetlerden kurtaracaktır. Evinizi ister şehir içi ister şehirlerarası taşıyın yaptığınız plana sadık kalmanız halinde bu zor deneyimi en az stres ile atlatacağınızdan emin olun.
 Yapacağınız plana bir zaman çizelgesi oluşturarak başlayın. Bu zaman çizelgesinde taşınacağınız evin belirlenmesi, taşınma tarihi ve nakliye firmasına karar verilecek son gün açık bir şekilde yazılmalıdır. Paketlemesini kendiniz yapacağınız eşyalarınız için ambalaj malzemelerini hazırlayın ve paketlemeye ne zaman başlayacağınız belli olsun son dakikaya bırakmayın. Ev taşırken son dakikada yapacağınız değişikliklerin size stres ve ekstra maliyet olarak döneceğini unutmayın.
 Çocuklarınızı Bu Sürece Hazırlayın: Çocuklar genellikle yeni bir şehre veya mahalleye taşınmaya pek sıcak bakmazlar. Yaşları ne olursa olsun çocukları bu sürece aktif olarak katılmaya teşvik ederek taşınmaya yavaş yavaş alıştırın. Kendi eşyalarını toplama görevi verebilirsiniz, taşınmadan önce yeni evi ve şehri beraber gezebilirsiniz. Böylece onları bu sürece kolayca hazırlayabilirsiniz.
Nakliyeciler ve Esnaflar Paltformu
Nakliyat Defteri

Hemen Nakliye Fiyatı Alın

Ulaşmak istediğiniz illerdeki Evden Eve Nakliyat firmalarına ulaşabilirsiniz ve direk evden eve nakliyat firmalarından taşıma teklifi fiyat almak için tıklayınız.